Subtitle

23. ledna 2012

SCHŮZKA VEDOUCÍCH DĚTSKÝCH ODDÍLŮ

imgp4357.jpg

V pátek 13. ledna v podvečer, se v turistické klubovně v Újezdci u Luhačovic sešli vedoucí oddílů a kroužků, které se v našich obcích věnují mládeži: Helena Janigová za turisty, Markéta Řeháková za farní kluby, Michal Řezníček a Josef Srník za fotbalisty.
Díky spolupráci těchto čtyř se podařila v loni velmi hezká akce – Dětský den.
Proto se všichni jednomyslně dohodli na další spolupráci. A co víc, pro letošek si soutěží připravili o něco více. Dětský den (pravděpodobně 26.5.) je samozřejmostí. K němu se přidá (10.3.) Vědomostní soutěž pro děti, (22.9.) Olympijský den a snad i  na konci roku se něco podaří.
Možná dojde k úpravám termínům, či dalším změnám. O všem se ale včas dozvíte na plakátech, e-mailech i na stránkách „Bločku“.

Pozor! Každá ze soutěží sice bude mít svá vlastní pravidla a hodnocení, všemi se ale jako nit potáhne jedno navíc: účast na každé z nich bude bodována. Děti získají rovných 100 bodů, za každého z rodičů či prarodičů, kterého sebou budou mít dalších 50 navíc.

Na konci roku, po poslední soutěži, se body sečtou a vítězná rodina obdrží putovní „Újezdský škrpál“. Cenu pro nejaktivnější z aktivních.

První „bodovačkou“ bude v sobotu 4. února tradiční turistická akce, výšlap nazvaný
„Maršovský chodníček“.

-josr-