Subtitle

27. října 2010

VÍKEND VE FOTOGRAFIÍCH

Minulý víkend byl plný společenských akcí.

V pátek 23. 10. zakončili hráči fotbalových přípravek, spolu se svými rodiči, podzimní část sezony posezením a pohoštěním v motorestu Štěpán. Došlo samozřejmě i na vyhlašování nejlepších jednotlivců. (FOTO)

V sobotu odpoledne proběhla na louce nad vesnicí Farní drakiáda. Vydařená akce, kdy ve vzduchu poletovalo kolem dvaceti papírových výtvorů. Jen jeden - Drak Berušák - ne a ne se odlepit. Pořadatelé hodnotili jen draky doma vyráběné. Rodina Kubáňova tak ovládla skoro všechny kategorie. (FOTO)

V neděli, při zahájení druhé části výstavy z historie obce, bylo radost pozorovat zasvěcenou debatu pana Tomáše Lekeše s knihovnicí paní Annou Josefíkovou. Přijďte si vše prohlédnout a určitě nebudete litovat. (FOTO)

Odpolední vycházce rodičů s dětmi přálo počasí. Během pochodu plnila mládež (někdy s pomocí dospělých) různé úkoly. A bylo příjemným zjištěním, že děti znají docela solidně místní floru a faunu a ani v topografii "neplavaly". Plno zajímavostí se pak všichni dozvěděli i od pana Františka Torala, na jehož pozemku u staré myslivecké chaty, byl jeden z hlavních cílů pochodu.(FOTO)

-josr-